Hotel Morávka recenze slaného bazénu

14.10.2015 15:51

V tomto článku bych se s váma chtěl podělit o mé dojmy z návštěvy bazénu s mořskou solí z mrtvého moře v hotelu Morávka.

Kokrétně se jedná o tento hotel.

www.moravka.com/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=98

 

Již dříve tento bazén navštívili mí známí kteří čekali celé 2h na to než provozovatele sehnali klíče od osvětlení bazénu bez kterého nebylo možné se v něm koupat. Takže jsem se před návštěvou telefonicky ujistil že se není nutné před vstupem do bazénu objednávat. Tak jsem se po pár dnech jednoho říjnového dne vydal na onen bazén. 

K mému překvapení na hotelové recepci nikdo nebyl a ani na elektronický zvonek umístěná na recepci nikdo nereagoval. Takže jsem po 3 minutách čekání podle pokýnů umístěných na recepci  zavolál na uvedené tel. č. na kterém mi bylo zděleno že si recepční musela odskočit a za 8 minut se vrátí. Celková doba čekání byla nakonec 15 minut s tím že pani recepční nepřišla ze záchodu ale z venku se svými potomky. 15 minut se někomu nemusí zdat moc ale pokud přijedete autobusem a zpáteční spoj vám jede za 1h 40 minut tak takové zdržení zamrzi a oto víc když vás telefonicky ujistí že se objednávat nemusíte a potom čekáte :(. 

Abych pokročil dále tak za 100Kč zálohu vám je vydán klíček a kladka se kterou si uzamknete skříňku s osobními svršky. zamrzí že klíček není na gumičce kterou by se dalo přetáhnou přes zápěstí. Po převlečení scházíte do sklepa kde je umístěn bazén. Při vstupu do části se sprchami vás uvítá obitý a zrezlý radiátor nevalného vzhledu. Za sprchami jde také vidět finská sauna která byla vypnutá. Po osprchováni a vstpu do místnosti s bazénem narazíte na dveře s totálně rezavým zámek kvůli čehož nejdou zavřít a jsou tak celou dobu pootevřené. Po vstupu vaší pozornost upoutají 3 zrezlé radiátory opět nevalného vzhledu :(. V místnosti jsou 4 sklepní okna z čehož jedno bylo otevřené na ventilačku a nešlo zavřít takže v místnosti bylo ne zrovna teplo (venku bylo v té době 5 stupňů, na recepci při odchodu mi bylo zděleno že okno normálně otevřene není a že bude zavřeno). Nutno dodat že komfortní teplotu se snažily vytvořit 2 elektrické topenní které vytvářely celkem vyznamný hluk takže se o relaxaci příliš mluvit nedalo. Na to že by si člověk lehl na jedno ze 3 ratanových lehátek nemohla být k vůli teplotě řeč. Po asi 10 minutách koupáni se v bazénu rozsvítila světla což významě zatraktivnilo jeho vzhled. Teplota vody měla být 36 stupňů, já jsem s mobilem umístěným ve vodotěsném pouzdře naměřil 33 stupňů a i pocitově se mi voda nezdála nějak pohodlně teplá. Rozměrově byl bazén +- 3 x 8m s tím že je v něm pak ještě malý výklenek ve kterém jsou umístěné schody a lavice s peričkovou masáží která se zapínala +- co 15 minut.