Reviews : Speakers - Genius SP-HF 1800A

02.01.2010 12:03

Welcome
Here we show you my guest speaker Genius SP-HF 1800


1st Brum at rest: There is a minimum and only when zaznamenáteho entirely to attach the ear speaker.
2nd Canceling a mobile phone: It is again minimal, in a situation where you have a mobile phone call in the distance and 15 cm lower.
3rd Performance: It is my home listening to suffice. In the rooms the size 5x5mm and more by someone you did not have enough power.
4th As for sound quality so I think that the audio speech is balanced and very pleasant. While listening to music I do not feel that this or that would not be otherwise.

 

Czech version:

 

Vítejte

 

Zde vám ukážu mé hodnocení reproduktoru Genius SP-HF 1800A

 

1. Brum v klidu: Je minimálni a zaznamenáte ho jen když přiložíte ucho uplně k reproduktoru.

2. Rušení mobilním telefonem: Je opět minimálni, v situaci kdy mate mobilni telefon při hovoru ve vzdálenosti 15cm a nížší.

3. Výkon: Je dle mého na domácí poslech dostačující. V místnostech o rozměrech 5x5m a větši by už někomu výkon nemusel stačit.

4. Co se týče kvality zvuku tak si myslím že celkovy zvukový projev je vyrovnaný a velice příjemný. Nemám při poslechu hudby pocit že to či ono by mělo byt jinak.

PS: Ještě jeden takovy zajímavý postřeh k těmto bednám. Na fotkách si toho každy nevšímne tak to píšu extra. Spodni basove repra maji samozdřejmě perforovaný koš https://www.repromania.net/teorie/o-reproduktorech.php narozdil od středových ktere maji koš celistvý tudiž nedocházi k jejich zkresleni zkreslení vlivem tlakových pulzu basového repráku.

 

Foto: https://davidsigut.rajce.idnes.cz/Reproduktory_Genius_SP-HF_1800A/

 

 

 

YouTube Reviews

 

Fotogalerie: Reviews : Speakers - Genius SP-HF 1800A